De genomineerden voor de vijftigste tegel van de Walk of Fame van Almere zijn bekend. De promovering van Almere City FC naar de Eredivisie, de overleden ijscoman Carlo Guida van Jonico IJs (eerste ijscoman van Almere) en de uitroeping van het Shantykoor tot de eerste 'Vaandeldrager' van de Almeerse Amateurkunst maken dit jaar kans op de tegel.

In totaal werden er 239 inzendingen ingestuurd. De jury bestond uit de kinderburgemeester, vertegenwoordigers van de ledenraad van sponsor Rabobank, vrijwilligers, bewoners en ondernemers.

Stemmen kan tot en met zaterdag 1 juni via deze pagina. Op zaterdag 14 september zal de tegel worden onthuld.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432