Ook de komende vijf jaar zal de Stichting Productie Fabriek Almere (SPFA) programma's mogen blijven maken via radio en televisie. Dat blijkt uit een besluit door de gemeenteraad, waarbij een grote meerderheid van de gemeenteraad de voorkeur had voor de SPFA als stadsomroep van Almere.

De SPFA is in Almere vooral bekend onder de naam 1Almere en radiozender EasyFM. 

Inmiddels heeft de SPFA een professionele omroep neergezet waar niet alleen vrijwilligers werken, maar ook betaald personeel. Vele partijen zien de huidige stadsomroep als een goede kandidaat om de 'Almeerse AT5' te worden. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432