Op last van burgemeester Hein van der Loo is een woning aan de Kornwierde in Almere Haven gesloten voor de duur van zes weken.

Aanleiding is een schietincident dat in de nacht van zaterdag op zondag plaatsvond in de directe omgeving van de woning. Daarbij raakte niemand gewond.

Meteen toen dit bekend werd, heeft de politie buurtonderzoek verricht en zijn getuigen gehoord. Burgemeester Hein van der Loo: "Door het schietincident zijn de openbare orde en veiligheid in de buurt ernstig verstoord. Ik heb besloten om de woning te sluiten, om de openbare orde te herstellen en de kans op een nieuw incident zo veel mogelijk te verkleinen."

Omwonenden zijn per brief geïnformeerd over de sluiting. 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432