Bij een steekpartij aan de Eekhoornstraat in Faunabuurt, is zondagavond een persoon zwaargewond geraakt. Dat meldt de politie.

Volgens de politie vond het incident rond 21.10 uur plaats, het slachtoffer is inmiddels overgebracht naar het ziekenhuis.

In de omgeving wordt gezocht naar twee jongens, die op een fatbike zijn gevlucht in de richting van het Spoorbaanpad. De verdachte die achterop de fatbike zit, zou mogelijk een donkere jas en donkere broek dragen.

De bestuurder van de fatbike draagt mogelijk een blauwe jas en donkere broek.

Een ieder die de verdachten ziet, wordt gevraagd om direct het alarmnummer (112) te bellen en de verdachten niet zelf te benaderen.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /opt/lampp/htdocs/almere-nieuws/website/footer.php on line 432