Tip — deze week 23 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Met ingang van maandag 10 juni zal het Festivalplein in het centrum van Almere Stad worden afgesloten met hekken, vanwege de aanhoudende criminaliteit. Dat meldt burgemeester Van der Loo. 

Sinds jaar en dag kampt het plein met een groep mensen die zich op en rondom het Festivalplein onttrekken aan regels en wetten, waardoor het voor de samenleving eigenlijk als 'onveilig gebied' kan worden verklaard.

Het gaat voornamelijk om het beruchte basketbalveldje tussen het politiebureau en het station. Er ligt ook een plan klaar, om te voorkomen dat de crimininaliteit zich niet naar andere delen van de stad verplaatst.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige redacteur die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432