Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Afgelopen vrijdag is een man mishandeld op station Almere Centrum. De politie zoekt getuigen.

Volgens de politie zou de man tussen 07.45 en 09.15 uur zijn mishandeld op het station, toen hij op een bankje zat en iemand hem een harde klap gaf. De man is vervolgens op eigen kracht naar het ziekenhuis gegaan en heeft vanuit het ziekenhuis familieleden gebeld en verteld wat er is gebeurd. 

De man bleek zwaargewond te zijn en kon vanwege het letsel diezelfde dag niet worden verhoord. Familie van het slachtoffer nam in de avond contact op met de politie waarop een onderzoek werd gestart.

Signalement

De politie is opzoek naar personen die de mishandeling mogelijk hebben gezien, en heeft het signalement van het -slachtoffer- verspreid om zo getuigen te bereiken die de man hebben gezien.

Het slachtoffer is een 26-jarige man met een lichte huidskleur en een tattoo van lippen in zijn hals. Hij droeg een lichtblauwe joggingsbroek, donkerblauw shirt met korte mouwen met teksten van het VU Amsterdam, witte Nike-schoenen en een bruine corduroy vissershoed.

Een ieder met meer informatie wordt verzocht om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit 112

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432