Tip — deze week 18 nieuwe vacatures in Almere!
Opzoek naar een nieuwe uitdaging in Almere en omstreken (Huizen, Hilversum, Lelystad)? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturepagina.

Dinsdagochtend ging de vernieuwde Albert Heijn aan de Hongarijeplaats in Almere Poort weer open. De winkel ziet er modern uit, is ruim van opzet en heeft een groter versaanbod. 

Na het doorknippen van het lint stroomden de klanten meteen naar binnen. De eerste reacties zijn positief. "Wij krijgen veel complimenten en daar zijn we blij mee", zegt supermarktmanager Vladik Babashev.

"Klanten vinden het prettig dat de gemoedelijke sfeer van voor de verbouwing gewoon is meegenomen. Iedereen vindt het in onze vernieuwde winkel net zo gezellig", aldus Babashev.

Het openingsfeest van dinsdagochtend, krijgt komende zaterdag een vervolg: dan staat er voor de deur van de winkel een springkussen. Een dj zorgt voor goede muziek en ook de hamster komt langs.

 


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit politiek en gemeente

Reageren op dit artikel

Er zijn nog geen reacties op dit artikel geplaatst. Klik hier om een reactie te plaatsen.

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 425

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 426

Warning: Undefined variable $ip in /var/www/almerenieuws/website/footer.php on line 432