Automobilisten die vanaf dit weekend gebruik zullen maken van de A6 worden alvast gewaarschuwd voor verkeershinder die kan ontstaan vanwege de nucleaire top in Den Haag.

De internationale top waar 53 wereldleiders, 5000 delegatieleden, 3000 journalisten op af komen heeft als doel het voorkomen van terrorisme en vindt op maandag en dinsdag plaats.

Als automobilisten tijdens de nucleaire top met de auto naar hun werk in de Randstad rijden, is de kans groot dat er files ontstaan die dubbel zo groot zijn als anders, de files zouden kunnen op lopen tot 400 - 500 kilometer lang, zo voorspelt Pieter van der Veen, NSS-projectleider bij Rijkswaterstraat.


Ontvang urgent nieuws direct via ons WhatsApp kanaal!
Nieuw - ontvang urgent nieuws als vermissingen, belangrijke 112-meldingen of andere calamiteiten direct via ons WhatsApp kanaal! Klik hier om je direct aan te melden of hier voor meer informatie.

Max Joling

Over de auteur

Max Joling

29-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar ook eens een eigen schrijfsel publiceert met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Die kun je hieronder lezen.

Eerder gepubliceerd

Meer artikelen uit


Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Deprecated: base64_encode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 359

Warning: Undefined variable $ip in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360

Deprecated: base64_decode(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /home/deb48805n7/domains/almere-nieuws.nl/public_html/website/footer.php on line 360