1
Melding KNMI: code geel in Almere van kracht van vandaag van 11.00 uur tot tot 23.00 uur − meer info »

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

3 mannen aangehouden na inbraak basisschool Sallandsekant

112 Sallandsekant


Dinsdag 1 april zijn drie verdachten aangehouden voor een inbraak in een basisschool aan de El Grecostraat in Sallandsekant.

In de nacht van 1 april omstreeks 3:00 uur kregen agenten de melding van een inbraak in een school aan de El Grecostraat. Er zouden drie mannen zijn gezien die verdacht gedrag vertoonden en later wegreden richting een rotonde op de Hagevoortdreef ter hoogte van de Rodinweg. Later bleek het te gaan om een inbraak.

De verdachten, twee mannen van 17 en 21 jaar uit Almere en één man van 19 jaar uit Amsterdam, konden op de desbetreffende rotonde staande gehouden worden. De mannen zijn aangehouden. In de auto werden enkele gestolen goederen aangetroffen. Politie doet nader onderzoek.


Tags bij dit artikel: Sallandsekant

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Sallandsekant of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

11.3 °C

Droog na regen, temperatuur voelt aan als 8,4 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only