1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

60-jarige man raakt gewond na onwelwording De Marken

112 De Marken


Een 60-jarige man uit Almere is dinsdagochtend gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval nadat hij onwel is geworden.

Volgens een getuige kwam de man om 08.50 uur uit de richting van de Markerdreef naar de rotonde tussen de Voorstraat en Oosterdreef, waar hij vervolgens met aanzienlijke snelheid rechtdoor over de rotonde reed en daarbij niet remde.

Het voertuig kwam in het midden van het plantsoen terecht en schoot met hoge snelheid door over de rotonde. Vervolgens kwam de bestuurder aan de overzijde van de rotonde tegen de rand van de berm, waardoor het voertuig op de zijkant terecht kwam. Uiteindelijk kwam het voertuig op het dak in de struiken tot stilstand.

Later bleek dat de man vlak voor het ongeval onwel is geworden. De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.


Tags bij dit artikel: De Marken

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over De Marken of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in 112


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.5 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 8,3 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only