Het weer in Almere

 • Vandaag

  Vr 20 mei 2022
  19 °C
 • Morgen

  Za 21 mei 2022
  17 °C
 • Overmorgen

  Zo 22 mei 2022
  19 °C

Meer weer? Klik hier

Vrijdag 20 mei 2022
19.5 °c
2

Word jij onze 38,343e volger?

instagram

linkedin

Eerste IbbA-huis in Nobelhorst opgeleverd

Entertainment Nobelhorst


Het eerste IbbA-huis in Nobelhorst Almere is een feit. Donderdagmiddag is het huis van Jeroen Boot, Ibba-Bouwer van het eerste uur, opgeleverd. Wethouder Henk Mulder kwam de trotse zelfbouwer persoonlijk feliciteren met zijn droomhuis.

In het najaar van 2014 heeft de wethouder samen met Jeroen en enkele andere IbbA-zelfbouwers symbolisch de eerste steen neergelegd om de start bouw van de IbbA-huizen in Nobelhorst te vieren. Jeroen kocht de IbbA-kavel 2 jaar geleden en ontwierp en bouwde vervolgens zelf zijn droomhuis met hulp van IbbA.

ďIk ben zelf mijn ideale huis gaan schetsen en dit heeft de architect voor mij vertaald naar een schitterend ontwerp. Ze heeft mijn ideeŽn nog beter gemaaktĒ, aldus Jeroen Boot.

IbbA

IbbA staat voor Ik bouw betaalbaar in Almere en maakt het voor starters mogelijk hun eigen huis te bouwen. IbbA bouwers lenen wat ze kunnen lenen voor hun hun zelfbouwhuis, de rest werd aangevuld vanuit de IbbA-Starterslening.

DSCN2061 (1) DSCN2052


Tags bij dit artikel: Nobelhorst

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Nobelhorst of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor, winacties of bij een P2000-melding uit jouw straat. Heb je een nieuwstip uit Nobelhorst? Klik hier om een tip in te sturen.
.. of ontvang via Twitter! Dezelfde type meldingen, maar dan via Twitter als privébericht. Net zo snel en gemakkelijk!
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 39 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 39 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Uitgelicht door de redactie

Het weer in Almere

 • Vandaag

  Vr 20 mei 2022
  19 °C
 • Morgen

  Za 21 mei 2022
  17 °C
 • Overmorgen

  Zo 22 mei 2022
  19 °C

Meer weer? Klik hier

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only
Tips! Stuur in!