1

Word jij onze 37,399e volger?

instagram

linkedin

Eerste IbbA-huis in Nobelhorst opgeleverd

Entertainment Nobelhorst


Het eerste IbbA-huis in Nobelhorst Almere is een feit. Donderdagmiddag is het huis van Jeroen Boot, Ibba-Bouwer van het eerste uur, opgeleverd. Wethouder Henk Mulder kwam de trotse zelfbouwer persoonlijk feliciteren met zijn droomhuis.

In het najaar van 2014 heeft de wethouder samen met Jeroen en enkele andere IbbA-zelfbouwers symbolisch de eerste steen neergelegd om de start bouw van de IbbA-huizen in Nobelhorst te vieren. Jeroen kocht de IbbA-kavel 2 jaar geleden en ontwierp en bouwde vervolgens zelf zijn droomhuis met hulp van IbbA.

Ik ben zelf mijn ideale huis gaan schetsen en dit heeft de architect voor mij vertaald naar een schitterend ontwerp. Ze heeft mijn ideeën nog beter gemaakt”, aldus Jeroen Boot.

IbbA

IbbA staat voor Ik bouw betaalbaar in Almere en maakt het voor starters mogelijk hun eigen huis te bouwen. IbbA bouwers lenen wat ze kunnen lenen voor hun hun zelfbouwhuis, de rest werd aangevuld vanuit de IbbA-Starterslening.

DSCN2061 (1) DSCN2052


Tags bij dit artikel: Nobelhorst

Buurtmeldingen Ontvang gratis een melding via Facebook Messenger bij nieuws over Nobelhorst of een andere buurt naar keuze. Ook kun je de voorkeur opgeven om meldingen te ontvangen bij belangrijk nieuws, weeralarmen, hinder op het spoor en winacties.
Aangeboden door BeleefAlmere.nu Op de hoogte blijven van entertainmentnieuws, foto's uit het verleden en andere vormen van entertainment in en over Almere? Klik hier om BeleefAlmere te volgen op Facebook.

Vacature-alert - 10 nieuwe vacatures!

Er zijn deze week in totaal 10 vacatures geplaatst voor banen in de regio's Almere, Hilversum, Naarden, Dronten, Weesp, Lelystad en Huizen.

Bekijk overzicht


Meer artikelen in entertainment


Weer

Weer in Almere

Donderdag 21 oktober 2021

10.5 °C

Af en toe lichte regen, temperatuur voelt aan als 8,3 °C. - meer weer »

Do

8 - 11 °

Vr

8 - 12 °

Za

6 - 12 °

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Wil je iedere zondag de nieuwsbrief ontvangen met daarin nieuws van de afgelopen week, agendatips, vacatures en winacties?

Uitschrijven kan op ieder gewenst moment met één klik.

Kijk en vergelijk

Zorgverzekering
Autoverzekering
Smartphones
Sim-only