Maak kans op een Thuisbezorgd.nl-coupon ter waarde van €10,- door mee te doen aan onze enquête!

ishipit: nu in Almere alles (laten) bezorgen wat je maar wilt!De eerste bezorgingen van ishipit in Almere zijn een feit! McDonald's, KFC, Yamas en Delifrance zijn enkele van de favorieten welke bij de gebruikers van de nieuwe app zijn thuisbezorgd. Sinds begin januari is ishipit de nieuwste en leukste bezorg app in Almere die er bestaat: de koeriers kunnen álles uit de buurt voor je ophalen en bezorgen! Of het nou gaat om een paar boodschappen, een hamburger van je favoriete restaurant, online bestellingen die retour moeten naar een pakketpunt: gebruikers van ishipit kunnen zelf hun koerier selecteren op basis van afstand, prijs, rating en werkgebied.

Probeer het zelf!

Zelf testen hoe het werkt? Download snel de ishipit app! En speciaal voor jou is de eerste opdracht die je bij ishipit plaatst gratis (de koerierskosten worden na je eerste bestelling tot een max. van €5,- teruggestort op je rekening). Vergeet ishipit vooral niet te liken op Facebook & Instagram - door te groeien via de bekende social media kanalen hoopt ishipit nóg sneller te groeien en uit te breiden met nieuwe features! Ook is het mogelijk om je aan te melden als ishipit-koerier. Meer informatie is beschikbaar op de website.
ishipit is in januari 2018 gestart met de pilot in Almere; Tijdens deze testfase is ishipit alleen beschikbaar voor inwoners van Almere. Op basis van ervaringen breiden we verder uit. En omdat dit een test fase is, wordt jullie feedback zeer op prijs gesteld. Voor vragen, opmerkingen of suggesties, mail het aan: [email protected]

Max Joling

Schrijft sinds 2013 zowel objectieve artikelen als subjectieve columns. Het bestaat. Daarnaast doe ik nog een aantal leuke dingetjes in het leven. Heeft als sterke eigenschap hoor, wederhoor en luisterend oor. Niet bang voor kritiek en hecht waarde aan inhoudelijke content - met woorden.

reacties