GGD stelt onderzoek in naar falend luchtalarm
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


GGD stelt onderzoek in naar falend luchtalarmGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 04 oktober 2016 om 12:12 uur


GGD Flevoland stelt een onderzoek in naar het luchtalarm nadat deze op meerdere plekken in Flevoland, waaronder Almere, niet te horen was.

Eerder verklaarde GGD Flevoland dat het luchtalarm wel gewoon was uitgezonden vanuit de meldkamer, en kon niets zeggen over het falen daarvan ondanks dat ook zij meldingen binnenkregen dat het luchtalarm niet te horen was.

"Er zijn geen fouten gemaakt. Waarom er dan toch op verschillende plekken in de provincie geen alarm te horen was, wordt onderzocht", aldus GGD Flevoland.


TIP: Kom je ook naar onze najaarsbingo komende zaterdag van 20.00 tot 22.30? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.