Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerder aangehouden na vondst 2 miljoen euro in dak van ambulance

Almeerder aangehouden na vondst 2 miljoen euro in dak van ambulance

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.
De politie heeft een 44-jarige man uit Almere aangehouden op verdenking van witwassen nadat een speurhond in Vlissingen 2 miljoen euro aan biljetten heeft gevonden in een ambulance. Het geld zat verstopt in het dak van de ambulance die samen met een nieuwe Jaguar zou worden verscheept naar Suriname. "Het autobedrijf dat het transport zou uitvoeren, biedt op zijn website dure autos te koop aan, maar geeft geen omzet op aan de Belastingdienst", aldus de opsporingsdienst FIOD. Naast de aanhouding van de Almeerder is ook een loods en de woning van de verdachte doorzocht. De FIOD vermoedt dat het bedrijf criminele gelden witwast door de export van dure auto's en geld naar Suriname.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)