Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Almere Centrum
Klik om te vergroten


Politie zoekt getuigen van zware mishandeling in Almere CentrumGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 09 oktober 2016 om 12:07 uur


Zaterdagavond heeft de politie voor de deur van een makelaarskantoor een gewonde man aangetroffen. De politie zoekt getuigen.

Rond 19.00 uur kwam er een melding binnen bij de politie dat er een man gewond op straat zou liggen. De man was niet aanspreekbaar en is met verwondingen aan zijn hoofd naar het ziekenhuis overgebracht.

Na onderzoek bleek dat er een ruzie had plaatsgevonden tussen het slachtoffer en een andere man, die ondanks een zoekactie niet meer is aangetroffen. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis, het is niet bekend hoe zijn gezondheidstoestand op dit moment is.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en is opzoek naar getuigen. Een ieder die iets gezien heeft kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


Een nieuw onderdeel van Almere Nieuws: Almere Foto. Klik hier voor meer informatie.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.