[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclown
Klik om te vergroten


[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclownGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 14 oktober 2016 om 14:33 uur


De politie grijpt hard in wanneer zij een melding krijgen over een horrorclown. Zo blijkt uit een video die onlangs op YouTube is geplaatst.

In de video laat agent Jan Willem zien dat de politie ook bij een horrorclown een wapen zal trekken. Naast hem staan twee vloggers uit Almere, die ook zogenoemde pranks opnemen en op YouTube plaatsen waar clowns in voorkomen.

De vlogs van de twee Almeerders zijn echter allemaal gespeeld.

Horrorclowns

Al langere tijd is Almere in de ban van horrorclowns. In de Stripheldenbuurt dook een horrorclown op die met een mes achter kinderen aan zat. Al snel volgde er na-apers waardoor er in Tussen de Vaarten een hoop jongeren zich verzamelden nadat een Instagram-account opriep om daar naar toe te gaan voor een horrorclown.

Bij de bijeenkomst in Tussen de Vaarten werden vervolgens stenen naar de politie gegooid en sneuvelde een ruit van een bushokje.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.