Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclown

[Video] Politie grijpt hard in bij melding over horrorclown

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie grijpt hard in wanneer zij een melding krijgen over een horrorclown. Zo blijkt uit een video die onlangs op YouTube is geplaatst.

In de video laat agent Jan Willem zien dat de politie ook bij een horrorclown een wapen zal trekken. Naast hem staan twee vloggers uit Almere, die ook zogenoemde pranks opnemen en op YouTube plaatsen waar clowns in voorkomen.

De vlogs van de twee Almeerders zijn echter allemaal gespeeld.

Horrorclowns

Al langere tijd is Almere in de ban van horrorclowns. In de Stripheldenbuurt dook een horrorclown op die met een mes achter kinderen aan zat. Al snel volgde er na-apers waardoor er in Tussen de Vaarten een hoop jongeren zich verzamelden nadat een Instagram-account opriep om daar naar toe te gaan voor een horrorclown.

Bij de bijeenkomst in Tussen de Vaarten werden vervolgens stenen naar de politie gegooid en sneuvelde een ruit van een bushokje.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.3 ℃
Voelt als 0.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.3 ℃ (08.20 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)