Politie: "En aangifte binnen over horrorclown"
Klik om te vergroten


Politie: "En aangifte binnen over horrorclown"Geplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 11 oktober 2016 om 13:01 uur


De politie heeft een aangifte binnen gehad over een 11-jarige jongen die door de horrorclown bedreigd is. Dat laat de politie desgevraagd aan Almere Nieuws weten.

Ook kent de politie de geruchten over dat mogelijk een Almeerse vlogger in het clownspak zit: "deze geruchten hebben ook ons bereikt wat we uiteraard meenemen in het onderzoek. Echter kunnen we er nog niets over zeggen of dit persoon er daadwerkelijk iets mee te maken heeft", aldus woordvoerder Bernhard Jens.

Stripheldenbuurt

Afgelopen maandag dook de horrorclown op in de Sjorsstraat waarbij de clown met een mes achter kinderen, maar ook achter volwassenen aanrende.

"Ik zag de clown die vervolgens op me afgerend kwam met een mes. Van beroep ben ik kok en vond het mes wat de clown had het meest lijken op een koksmes. Toen de clown mij benaderde ben ik snel weggerend", vertelt een ooggetuige.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.