Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Politie: "En aangifte binnen over horrorclown"

Politie: "En aangifte binnen over horrorclown"

De officiële herdenkingsmunt ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding is nu gratis - bestel de munt snel!

Bestellen

De politie heeft een aangifte binnen gehad over een 11-jarige jongen die door de horrorclown bedreigd is. Dat laat de politie desgevraagd aan Almere Nieuws weten.

Ook kent de politie de geruchten over dat mogelijk een Almeerse vlogger in het clownspak zit: "deze geruchten hebben ook ons bereikt wat we uiteraard meenemen in het onderzoek. Echter kunnen we er nog niets over zeggen of dit persoon er daadwerkelijk iets mee te maken heeft", aldus woordvoerder Bernhard Jens.

Stripheldenbuurt

Afgelopen maandag dook de horrorclown op in de Sjorsstraat waarbij de clown met een mes achter kinderen, maar ook achter volwassenen aanrende.

"Ik zag de clown die vervolgens op me afgerend kwam met een mes. Van beroep ben ik kok en vond het mes wat de clown had het meest lijken op een koksmes. Toen de clown mij benaderde ben ik snel weggerend", vertelt een ooggetuige.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.307
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 12.9 ℃
Voelt als 11.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 12.9 ℃ (00.48 uur)
Hoogst 13.9 ℃ (00.02 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog