"Man die politiebureau binnenreed was vermoedelijk onder invloed van drank en drugs"
Klik om te vergroten


"Man die politiebureau binnenreed was vermoedelijk onder invloed van drank en drugs"Geplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 16 oktober 2016 om 11:46 uur


De man die zaterdagavond met zijn auto een politiebureau in Almere Haven binnenreed, was mogelijk onder invloed van alcohol en drugs. Dat meldt de politie.

Kort na zijn daad probeerde de 44-jarige man uit Almere te vluchten. Doordat een agent de brommer van een passerende pizzabezorger vorderde, kon hij al snel worden aangehouden.

Het vermoeden dat de Almeerder onder invloed was, zal later duidelijkheid moeten geven doordat er bij de verdachte bloed is afgenomen voor verder onderzoek.

Het politiebureau raakte beschadigd maar er raakte niemand gewond. Het rijbewijs van de man is in beslag genomen en de man is vastgezet.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.