Klik om te vergroten


Recherche zoekt getuigen van overval op Jumbo in Almere HavenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 17 november 2016 om 17:42 uur


De recherche is opzoek naar getuigen van een overval op een filiaal van de Jumbo aan de Jaagmeent welke plaatsvond op donderdag 10 november.

Die avond kwam rond 18.30 uur een man de supermarkt binnen, die een caissière met een vuurwapen bedreigde en daarbij geld eiste. Toen de vrouw aangaf dit niet te hebben, schoot hij in de lucht.

Vervolgens liep de man naar een andere kassa, doet daar een greep uit de kassalade en vlucht vervolgens de winkel uit.

Zoektocht

Na de overval rent de verdachte richting de fietspadtunnel onder de Oosterdreef, stapt daar op een fiets en rijdt vervolgens weg via de tunnel. Na de melding heeft de politie nog gezocht middels onder andere een politiehelikopter, maar trof de verdachte niet meer aan.

De recherche is daarop een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

Signalement

De verdachte is een man van rond de 20 jaar en heeft een blanke tot lichtgetinte huidskleur. De man heeft een lang/slungelig postuur en droeg donkere kleding. Verder droeg de man een capuchon op zijn hoofd en had zijn gezicht bedekt. De man vluchtte weg op een damesfiets.

Het op een vuurwapen lijkend voorwerp waarmee de man in de lucht schoot, was waarschijnlijk een alarmpistool.

Getuigenoproep

De recherche vraagt een ieder die meer informatie heeft over de overval of over de verdachte om zich te melden bij de politie via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.