32-jarige man mishandeld in Faunabuurt, politie zoekt getuigen
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


32-jarige man mishandeld in Faunabuurt, politie zoekt getuigenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 01 december 2016 om 13:04 uur


Woensdagavond is een 32-jarige man mishandeld door een drietal jongens op de Haasweg. De politie is opzoek naar getuigen.

Rond 19.10 uur liep de man over de Haasweg, toen hij uit het niets werd aangevallen voor 3 jongens. Het slachtoffer viel op de grond en werd meerdere malen geschopt en geslagen.

Vervolgens wist de man te ontkomen en gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer had letsel aan zijn gezicht en ook zijn jas was gescheurd. De politie heeft nog in de omgeving gezocht naar de verdachten, maar trof hen niet meer aan.

Signalementen

De 3 jongens hebben allen een licht getinte huidskleur, hebben donker haar en zijn tussen de 18 en 25 jaar oud. Zij droegen donkere jassen. Twee van hen hadden een lichte broek aan

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar getuigen en roept hen op om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.