❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten


Buschauffeur bedreigd in Landgoederenbuurt, politie zoekt passagiersGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 01 december 2016 om 14:28 uur


Dinsdagochtend is een buschauffeur bedreigd bij de halte Landgoederenbuurt. De politie is opzoek naar passagiers die getuige waren van de bedreiging.

Rond 10.30 uur kwam de buschauffeur aan bij de halte waar een man de bus in stapte en vrijwel direct bedreigende taal begon te uiten tegen de buschauffeur. De man stapte uiteindelijk uit bij de halte Almere Centrum.

De politie werd ingeschakeld om te zoeken naar de verdachte waarna de man in het centrum werd aangehouden. De 47-jarige man uit Almere bleek een mes bij zich te hebben.

De man is vastgezet voor verder onderzoek. Van Connexxion heeft de verdachte inmiddels een vervoersverbod gekregen van 10 weken voor de zone Almere Centrum.

Passagiers uit bus gezocht

De recherche is druk bezig met het onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. In het bijzonder wil de recherche spreken met de passagiers die in de bus zaten. Dit betreft buslijn 5 van Almere Buiten naar Almere Centrum.

De verdachte stapte rond 10.30 uur in en verliet de bus weer om 10.40 uur. Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.