Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/almere1412cassette..jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/almere1412cassette..jpg 400w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/almere1412cassette..jpg 300w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/almere1412cassette..jpg 768w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/almere1412cassette..jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

112

Politie zoekt nog naar verdachten van diefstal geldlade uit bus Almere Buiten

Politie zoekt nog naar verdachten van diefstal geldlade uit bus Almere Buiten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

De politie is nog steeds opzoek naar de twee verdachten die in de nacht van zondag 25 op maandag 26 september een geldlade uit een bus stalen die bij de halte bij het station van Almere Buiten stond. Ook heeft de politie beelden verspreid van het tweetal.

Die nacht kwam de chauffeur van lijn 1 even na 01.00 uur aan op het station van Almere Buiten waar hij twee mannen in een bushokje zag zitten. Omdat hij pas na een paar minuten zijn dienst moest vervolgen, zette hij de bus stil en liet de deuren open staan terwijl de motor van het voertuig uit stond.

Toen hij om 01.15 uur met zijn telefoon bezig was, zag hij plotseling vanuit zijn ooghoek dat iemand de lade met wisselgeld wegpakte. Het tweetal dat eerder in het bushokje zat, bleek er mee vandoor te zijn gegaan in de richting van de Bloemenbuurt.

Nadat de buschauffeur de politie inschakelde, hebben agenten nog tevergeefs gezocht in de omgeving.

Signalementen

 • Verdachte 1 is een jonge man met een vermoedelijk negrode uiterlijk. hij had rasta-haar en droeg een beige-achtig petje. Verder droeg hij een donkere jas, grijze spijkerbroek, witte schoenen en een zwart schoudertasje.
 • Verdachte 2 is een jonge man met een getinte tot donkergetint huidskleur. Hij droeg een zwarte jas (het rompgedeelte lijkt leer en de mouwen op stof) en had een stoffen capuchon op zijn hoofd. Verder droeg hij een zwarte broek, grijze sportschoenen met witte zoolrand en een zwart schoudertasje.

Verdachte 1 is diegene die de geldlade stal, verdachte 2 is diegene die op de uitkijk stond.

Getuigenoproep

De politie is opzoek naar mensen die het tweetal herkennen of meer weten over de beroving. Tips kunnen worden gegeven via 0800-7000.


Oud en nieuw taart winnen? Klik hier voor meer informatie


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

 • Overige

  Overzicht: het nieuws van afgelopen week!

  Door

  Benieuwd naar het nieuws van de afgelopen week of heb je afgelopen week niet al het nieuws in de gaten kunnen houden? Geen probleem: in dit overzicht vindt je een overzicht van het nieuws (..)...

 • Columns

  Column: Een nieuw boek

  Door

  Ik ben volop aan het schrijven over de stad, want mijn boek gaat over de stad. Over Almere. Een thriller in de categorie misdaad en ik kan niet wachten om het boek te lanceren. Ik ben (..)...

 • Politiek en gemeente

  Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

  Door

  Donderdag was een spannende dag voor de 15-jarige Jimmy uit Almere: als nieuwe baas van AllGo was hij namelijk verantwoordelijk voor het gehele busvervoer in Almere. (..)...

 • Overige

  Meekijkdag voor achtstegroepers op het Buitenhout College

  Door

  Op woensdagmiddag 12 februari 2020 organiseert het Buitenhout College de 'Buitenhout Experience' De middag is voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool die benieuwd zijn hoe een middag (..)...

 • Overige

  Btw-vrije dagen bij MediaMarkt: hoe zit dat precies?

  Door

  De btw-vrije dagen bij Media Markt zijn weer van start gegaan, zo ook bij Media Markt in Almere Stad. Tot en met zondag profiteren klanten op een groot deel van het assortiment van een (..)...

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 5.0 ℃
Voelt als 1.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (04.17 uur)
Hoogst 5.0 ℃ (11.57 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)