Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Foto's] Drie mannen plegen gewapende overval op Lidl in Bouwmeesterbuurt

[Foto's] Drie mannen plegen gewapende overval op Lidl in Bouwmeesterbuurt

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.
Drie mannen hebben woensdagavond een gewapende overval gepleegd op de Lidl aan het C. van Eesterenplein. Dat meldt de politie. Op dit moment wordt er door de politie onderzoek verricht.

Signalement

Via Burgernet is een oproep uitgezonden om uit te kijken naar 3 donkergetinte mannen die in het zwart gekleed zijn en voorzien zijn van bivakmutsen. Zij zijn gevlucht op een donkerkleurige scooter van het merk Gilera runner. De scooter heeft geen kenteken. Een ieder die het drietal ziet wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie.

Foto's

received_1380498178662106 received_1380498185328772_censored

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.8 ℃
Voelt als 2 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 3.8 ℃ (10.02 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)