Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom

Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee woningen in de Lieven de Keystraat flink beschadigd als gevolg van een explosie. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding van een explosie bij een woning aan de Lieven de Keystraat. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat twee woningen waren beschadigd. Bij één woning was er mogelijk vuurwerk tegen een raam aan de voorzijde van de woning geplakt, waardoor het raam volledig vernield werd. Ook werd er vermoedelijk vuurwerk door de brievenbus gegooid. Bij de andere woning werd ook een raam vernield. De bewoners die op dat moment aanwezig waren, raakten niet gewond.

Getuigenoproep

De politie is na de ontploffing meteen met een onderzoek gestart waarbij onder meer buurtbewoners werd gevraagd of zij iets hebben gezien. Graag wil de politie met getuigen spreken die meer kunnen vertellen over de verdachten, bijvoorbeeld de vluchtroute of een signalement van de dader(s).

Getuigen of mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 6.2 ℃
Voelt als 6.2 ℃
Gemiddeld
Laagst 2.7 ℃ (00.00 uur)
Hoogst 7.1 ℃ (16.55 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)