Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom
Klik om te vergroten


Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbomGeplaatst door Max Joling
Laatste update op zondag 25 december 2016 om 13:29 uur


In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee woningen in de Lieven de Keystraat flink beschadigd als gevolg van een explosie. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding van een explosie bij een woning aan de Lieven de Keystraat. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat twee woningen waren beschadigd. Bij één woning was er mogelijk vuurwerk tegen een raam aan de voorzijde van de woning geplakt, waardoor het raam volledig vernield werd. Ook werd er vermoedelijk vuurwerk door de brievenbus gegooid. Bij de andere woning werd ook een raam vernield. De bewoners die op dat moment aanwezig waren, raakten niet gewond.

Getuigenoproep

De politie is na de ontploffing meteen met een onderzoek gestart waarbij onder meer buurtbewoners werd gevraagd of zij iets hebben gezien. Graag wil de politie met getuigen spreken die meer kunnen vertellen over de verdachten, bijvoorbeeld de vluchtroute of een signalement van de dader(s).

Getuigen of mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.