Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

< src='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/var-avatar.jpg' class='mvp-mob-img wp-post-image' srcset='//almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/var-avatar.jpg 400w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/var-avatar.jpg 300w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/var-avatar.jpg 768w, //almere-nieuws.nl/wp-content/uploads/2016/12/var-avatar.jpg 1000w' sizes='(max-width: 400px) 100vw, 400px' />

112

Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom

Woningen in Bouwmeesterbuurt flink beschadigd door mogelijke vuurwerkbom

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn twee woningen in de Lieven de Keystraat flink beschadigd als gevolg van een explosie. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een melding van een explosie bij een woning aan de Lieven de Keystraat. Agenten kwamen ter plaatse en zagen dat twee woningen waren beschadigd. Bij n woning was er mogelijk vuurwerk tegen een raam aan de voorzijde van de woning geplakt, waardoor het raam volledig vernield werd. Ook werd er vermoedelijk vuurwerk door de brievenbus gegooid. Bij de andere woning werd ook een raam vernield. De bewoners die op dat moment aanwezig waren, raakten niet gewond.

Getuigenoproep

De politie is na de ontploffing meteen met een onderzoek gestart waarbij onder meer buurtbewoners werd gevraagd of zij iets hebben gezien. Graag wil de politie met getuigen spreken die meer kunnen vertellen over de verdachten, bijvoorbeeld de vluchtroute of een signalement van de dader(s).

Getuigen of mensen die meer weten kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

 • Overige

  Overzicht: het nieuws van afgelopen week!

  Door

  Benieuwd naar het nieuws van de afgelopen week of heb je afgelopen week niet al het nieuws in de gaten kunnen houden? Geen probleem: in dit overzicht vindt je een overzicht van het nieuws (..)...

 • Columns

  Column: Een nieuw boek

  Door

  Ik ben volop aan het schrijven over de stad, want mijn boek gaat over de stad. Over Almere. Een thriller in de categorie misdaad en ik kan niet wachten om het boek te lanceren. Ik ben (..)...

 • Politiek en gemeente

  Jimmy (15) voor één dag baas van AllGo

  Door

  Donderdag was een spannende dag voor de 15-jarige Jimmy uit Almere: als nieuwe baas van AllGo was hij namelijk verantwoordelijk voor het gehele busvervoer in Almere. (..)...

 • Overige

  Meekijkdag voor achtstegroepers op het Buitenhout College

  Door

  Op woensdagmiddag 12 februari 2020 organiseert het Buitenhout College de 'Buitenhout Experience' De middag is voor leerlingen uit groep 8 van de basisschool die benieuwd zijn hoe een middag (..)...

 • Overige

  Btw-vrije dagen bij MediaMarkt: hoe zit dat precies?

  Door

  De btw-vrije dagen bij Media Markt zijn weer van start gegaan, zo ook bij Media Markt in Almere Stad. Tot en met zondag profiteren klanten op een groot deel van het assortiment van een (..)...

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 7.2 ℃
Voelt als 4.5 ℃
Gemiddeld
Laagst 0.8 ℃ (04.17 uur)
Hoogst 7.2 ℃ (13.17 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)