Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Man neergeschoten in Oostvaardersbuurt, politie zoekt dader

Man neergeschoten in Oostvaardersbuurt, politie zoekt dader

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.
Maandagmiddag is een man gewond geraakt bij een schietpartij aan de Cornelis Matelieffstraat waarbij de dader is weten te ontkomen. Rond 13.40 uur ontving de politie een melding over de schietpartij. Ter plaatse troffen zij een gewonde man op straat aan, waarna de omgeving werd afgezet en een zoekactie naar de dader werd gestart. Hierbij werd onder meer gebruik gemaakt van een politiehelikopter en Burgernet. Het slachtoffer is met zijn verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Signalement

Na de schietpartij is een verdachte mogelijk weggereden in een bruine Volkswagen Polo waarvan het kenteken begint met 'JK'. De verdachte is weggereden in de richting van station Almere Buiten. De verdachte is mogelijk lichtgetint en droeg een donkere jas, vermoedelijk van het merk 'Canada Goose'.

Getuigenoproep $(document).ready(function(){ // Wrapped the script in $(document).ready function $('.readmore').click(function(){ $.ajax({ type: "POST", url: "https://www.almere-nieuws.nl/test.php?id=16095", data: "idnya=" + $("#idnya").val(), //say you have only one field to post for now success: function(returnedData) { $('#box').html(returnedData); } }); })});

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.4 ℃
Voelt als -0.1 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)