Man neergeschoten in Oostvaardersbuurt, politie zoekt dader
Klik om te vergroten


Man neergeschoten in Oostvaardersbuurt, politie zoekt daderGeplaatst door Max Joling
Laatste update op maandag 02 januari 2017 om 17:24 uur


Maandagmiddag is een man gewond geraakt bij een schietpartij aan de Cornelis Matelieffstraat waarbij de dader is weten te ontkomen. Rond 13.40 uur ontving de politie een melding over de schietpartij. Ter plaatse troffen zij een gewonde man op straat aan, waarna de omgeving werd afgezet en een zoekactie naar de dader werd gestart. Hierbij werd onder meer gebruik gemaakt van een politiehelikopter en Burgernet. Het slachtoffer is met zijn verwondingen overgebracht naar een ziekenhuis.

Signalement

Na de schietpartij is een verdachte mogelijk weggereden in een bruine Volkswagen Polo waarvan het kenteken begint met 'JK'. De verdachte is weggereden in de richting van station Almere Buiten. De verdachte is mogelijk lichtgetint en droeg een donkere jas, vermoedelijk van het merk 'Canada Goose'.

Getuigenoproep[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.