Man (53) aangehouden na bedreiging met steekwapen
Klik om te vergroten


Man (53) aangehouden na bedreiging met steekwapenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 03 januari 2017 om 12:34 uur


Maandagmiddag heeft de politie een 53-jarige man aangehouden nadat hij een vrouw bedreigde met een steekwapen. Het incident vond plaats in de trein.

Rond 12.30 uur kreeg de politie een melding van een bedreiging in een trein bij station Almere Oostvaarders. Toen agenten daar aankwamen had het NS-personeel de verdachte al onder controle. Het bleek dat hij even daarvoor in de trein een 24-jarige Engelse vrouw uit het niets had bedreigd met een steekwapen. Zij stond in de trein te wachten voor het toilet toen de man in haar buurt kwam staan en een steekwapen liet zien. Met haar vriend wist ze naar een andere coupe te gaan.

De trein stopte bij Almere Oostvaarders waarna hey NS-personeel werd ingelicht die de politie vervolgens inschakelde. De man, 53 jaar uit Minnertsga, werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.