[Foto's] 9-jarig jongetje gewond na bekogeling met illegaal vuurwerk in Tussen de Vaarten
Klik om te vergroten


[Foto's] 9-jarig jongetje gewond na bekogeling met illegaal vuurwerk in Tussen de VaartenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 03 januari 2017 om 12:50 uur


Een 9-jarig jongetje uit Tussen de Vaarten is maandag gewond geraakt nadat een groep jongens illegaal vuurwerk naar hem gooide in de Jan van Goyenstraat in Tussen de Vaarten. Rond 16.40 uur was de jongen samen met een vriendje aan het spelen in een speeltuintje waar een groep tieners was met vuurwerk aan het gooien waren. Zij gooiden een stuk vuurwerk naar de twee kinderen toe en renden vervolgens weg. De twee jongens probeerden weg te rennen, maar een stuk vuurwerk, vermoedelijk een cobra, ontplofte bij het slachtoffer in de buurt. De twee renden sn naar huis waar bleek dat de 9-jarige brandwonden heeft aan zijn arm en gezicht. Hiervoor werd hij in een ziekenhuis behandeld. 

Getuigenoproep

De vier jongemannen zouden rond de 18 jaar zijn waarvan twee met een lichtgetinte huidskleur en twee met een blanke huidskleur. Degene die het stuk vuurwerk gooide, heeft een blanke huidskleur, blond haar en hij droeg een donkerblauw vest. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto's

fb_img_1483440358130_wmfb_img_1483440361776_wm

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.