Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

[Foto's] 9-jarig jongetje gewond na bekogeling met illegaal vuurwerk in Tussen de Vaarten

[Foto's] 9-jarig jongetje gewond na bekogeling met illegaal vuurwerk in Tussen de Vaarten

Wil jij een reclamevrije website?
Dat kan! Voor slechts €3,- per jaar zie je géén advertenties meer. Tevens steun je ons financieel! Klik hier voor álle voordelen en informatie.
Een 9-jarig jongetje uit Tussen de Vaarten is maandag gewond geraakt nadat een groep jongens illegaal vuurwerk naar hem gooide in de Jan van Goyenstraat in Tussen de Vaarten. Rond 16.40 uur was de jongen samen met een vriendje aan het spelen in een speeltuintje waar een groep tieners was met vuurwerk aan het gooien waren. Zij gooiden een stuk vuurwerk naar de twee kinderen toe en renden vervolgens weg. De twee jongens probeerden weg te rennen, maar een stuk vuurwerk, vermoedelijk een cobra, ontplofte bij het slachtoffer in de buurt. De twee renden sn naar huis waar bleek dat de 9-jarige brandwonden heeft aan zijn arm en gezicht. Hiervoor werd hij in een ziekenhuis behandeld.

Getuigenoproep

De vier jongemannen zouden rond de 18 jaar zijn waarvan twee met een lichtgetinte huidskleur en twee met een blanke huidskleur. Degene die het stuk vuurwerk gooide, heeft een blanke huidskleur, blond haar en hij droeg een donkerblauw vest. De politie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto's

fb_img_1483440358130_wmfb_img_1483440361776_wm

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Advertentie (verbergen?)

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 3.2 ℃
Voelt als 0.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 1.7 ℃ (07.19 uur)
Hoogst 3.9 ℃ (13.06 uur)

Bekijk actuele weer

(Advertentie verbergen?)

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog
Sale (NL)