Ondanks slecht weer toch veel bezoekers bij Strandfestival Zand
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Ondanks slecht weer toch veel bezoekers bij Strandfestival Zand
Laatste update: maandag 27 augustus 2018 - 12:04 uurOndanks het slechte weer genoten tienduizenden mensen toch van het Strandfestival Zand wat afgelopen zaterdag voor de elfde keer plaatsvond op het Almeerderstrand.

Optredens waren er onder andere van Guus Meeuwis, Bløf, Anouk, Typhoon, Nielson, Lil'Kleine en Chef` Special. 

Net zoals voorgaande jaren kende het festival het hoofdpodium en  'Zand Danst'. Nieuw dit jaar was 'Zand Fout' waar in verschillende 'foute' caravans meegedaan kon worden aan karaoke, de silent disco of springen op foute feestmuziek.

Het festival werd traditioneel afgesloten met vuurwerk, volgend jaar vindt het festival plaats op zaterdag 24 augustus.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.