[Video] Lisa Lois zingt nieuwe leader Goede Tijden, Slechte Tijden
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: Endemol


[Video] Lisa Lois zingt nieuwe leader Goede Tijden, Slechte Tijden
Laatste update: donderdag 30 augustus 2018 - 21:36 uurVanaf komende maandag is Lisa Loïs elke werkdag te horen in de leader van Goede Tijden, Slechte Tijden.

De Almeerse maakte het nieuws donderdag bekend via haar Instagramkanaal op het moment dat de nieuwe leader door de productie van de populaire soap werd gepubliceerd.

Grote eer

De Almeerse zegt het een grote eer te vinden dat zij door de productie hiervoor is gevraagd: "Ik heb dus de nieuwe leader van GTST in mogen zingen. Dat is toch best een dingetje als je daar voor gevraagd wordt."

Eerdere leaders werden onder meer ingezongen door Lisa Boray, Louis de Vries, Ingrid Simons en Jaap Reesema.

Video


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.