Win kaarten: Circus Sijm komt naar Almere Buiten!
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Win kaarten: Circus Sijm komt naar Almere Buiten!
Laatste update: woensdag 05 september 2018 - 14:38 uurHet is binnenkort weer tijd voor vermaak in de stad, want Circus Sijm komt naar Almere Buiten! Van woensdag 19 september tot en met zondag 23 september is het Rio de Janeiroplein decor van bekroonde acts vol spanning, humor, magie en muziek.

Het circuslandschap is de laatste jaren drastisch veranderd: gevestigde namen zijn verdwenen en wilde dieren hebben de piste, door wetgeving, moeten verlaten. 

Circus Sijm koos jaren geleden al voor een eigen koers en onwikkelde -met succes- een geheel persoonlijke stijl waarbij het lijkt alsof je bij circusdirecteur Ale Sijm te gast bent.

'Vive Le Cirque'

Circus Sijm presenteert in haar blauw-gele tent een nieuwe productie genaamd 'Vive Le Cirque': een hommage aan 250 jaar circus bestaande uit 12 nieuwe acts en speciaal ontworpen showkostuums met veren, glitters en strass.

"Een kostbare en gewaagde stap, want het publiek is verwend. Internet biedt een overdaad aan amusement en het publiek kan tegenwoordig overal terecht voor shows in megatenten en luxetheaters", vertelt een woordvoerder van het circus.

De intieme tent waarin circusdirecteur Alex Sijm zijn show presenteert lijkt daarmee een bescheiden alternatief maar het circus ontleent zijn kracht juist aan de kleinschaligheid.

In seervolle aankleding met duizenden lampjes geeft Sijm zijn gasten een warm onthaal rondom de de piste.

Win kaarten!

Wil jij kansmaken op kaarten? Doe dan mee met de winactie. In totaal geven we 10 kaarten weg!

Lees ook dit artikel:
Win kaarten voor Circus Sijm!


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.