Waterlandseweg in het weekend van 21 tot 24 september afgesloten
❤️ Draag jij bij aan onze blijvende onafhankelijkheid? - Klik hier voor info! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Waterlandseweg in het weekend van 21 tot 24 september afgeslotenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 06 september 2018 om 12:31 uur


Van vrijdag 21 september tot en met maandag 24 september is de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 in beide richtingen afgesloten als gevolg van werkzaamheden. Dat meldt Rijkswaterstaat.

De op- en afritten Almere Stad zijn wel bereikbaar.

Geluidshinder

Tijdens de werkzaamheden worden er damwanden ingetrild voor de bouw van het tweede nieuwe viaduct over de Waterlandseweg. 

Het tweede nieuwe viaduct wordt aangelegd in verband met de extra rijstroken van de A6. Het komende half jaar sluiten Rijkswaterstaat de Waterlandseweg ter hoogte van de A6 nog een aantal nachten af om het viaduct verder af te bouwen. 

Omdat de werkzaamheden dag en nacht zullen worden uitgevoerd, verwacht Rijkswaterstaat geluidshinder.

Omleidingen

Voor weggebruikers zullen er tijdens de werkzaamheden omleidingen worden ingesteld.

Het verkeer vanuit de richting van Zeewolde naar Almere Stad kan gebruik maken van de A6 en keren bij afrit 6 (Almere Buiten-West). Verkeer vanuit Almere Stad richting Zeewolde kan via de A6 keren bij afrit 3 (Stedenwijk).

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.