Steekpartij in Almere Haven
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: Rinus Lettinck


Steekpartij in Almere Haven
Laatste update: woensdag 12 september 2018 - 14:29 uurIn een woning aan de Sluis in Almere Haven is dinsdagavond een 40-jarige man gewond geraakt bij een steekpartij. De politie heeft twee verdachten kunnen aangehouden.

Volgens de politie heeft het slachtoffer zelf het alarmnummer kunnen bellen waarna hulpdiensten in actie kwamen. Voor het slachtoffer werd een traumahelikopter opgeroepen, hij is later met zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie kon de verdachten uiteindelijk aanhouden dankzij een oplettende getuige. De twee mannen van 18 en 19 jaar zitten nog vast voor verder onderzoek.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.