Geniet van veertig jaar dansmuziek bij 40UP in Almere
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Geniet van veertig jaar dansmuziek bij 40UP in AlmereGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 14 september 2018 om 14:51 uur


Op vrijdag 28 september bezoekt 40UP voor het eerst Club Cell in Almere Stad: 40UP is dé clubavond waarop je van veertig jaar dansmuziek kunt genieten in beeld en geluid!

Waar anders komen de mooiste videoclips van de grootste hits allertijden beter tot hun recht dan in de voormalig bioscoop in het centrum? 40UP is dus een feest der herkenning want álle hits komen voorbij: van Kool & The Gang tot David Bowie en van Kings of Leon Tot Gloria Estefan. Ook als voorbeeld hoor je muziek van Prince tot Pharell Williams - het behoort allemaal tot het repertoire van de 40UP DJ's! 

Het leuke van 40UP is dat het concept breed toegankelijk is en qua muziek iedereen wat te bieden heeft: Vind je een liedje niet leuk, dan haal je een drankje bij de bar of je komt even op adem in de foyer - grote kans dat je vijf minuten later een nummer hoort dat je van A tot Z kunt meezingen!

Ben je onder de 40? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom want goede muziek is tijdloos en dat geldt ook voor de leeftijd.

Kaarten

Kaarten voor 40UP zijn nog beschikbaar via de website. Kom je met zijn viertjes? Dan betaal je slechts 10,00 euro entree zolang er nog groepskaarten verkrijgbaar zijn!

Heb je genoten van de editie op vrijdag 28 september? Zorg er dan voor dat je er op de editie van vrijdag 30 november opnieuw bij bent in Almere!


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.