Inwoners van Almere Haven maken kans op 5 miljoen euro bij Miljoenenjacht
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto door: RTL


Inwoners van Almere Haven maken kans op 5 miljoen euro bij Miljoenenjacht
Laatste update: vrijdag 21 september 2018 - 11:41 uurOp zondagavond 30 september doen in totaal 50 inwoners van Almere Haven mee aan het televisieprogramma Miljoenenjacht waar zij kans maken op 5 miljoen euro.

Ditmaal zijn inwoners van postcodegebied 1353 de gelukkige om plaats te nemen in de studio van Linda de Mol. Begin september deden er ook 50 Almeerders mee, maar toen kwamen zij niet verder dan de eerste ronde.

Vorig seizoen werd een Almeerder miljonair doordat hij in de finale belandde, hij won uiteindelijk 1.120.000 miljoen euro.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Reacties

Reacties lezen

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.