Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

112

Almeerder zamelt meer dan 100.000 euro in voor slachtoffers treinongeval Oss

Almeerder zamelt meer dan 100.000 euro in voor slachtoffers treinongeval Oss

De beste hotels, de beste deals!
Ontdek vakantie in eigen land of in de buurlandjes, het scherpst geprijst via Hotels.nl! Waar ga jij heen deze zomer?

Meer informatie

Almeerder Nick Nietveld heeft de afgelopen dagen in totaal meer dan 100.000 euro ingezameld voor de slachtoffers van het treinongeval in de Brabantse plaats Oss.

Bij het ongeval raakte een elektrische bolderkar in aanrijding met een trein, hierbij kwamen vier jonge kinderen om het leven. Een ander kindje en de begeleidster raakte zwaargewond.

Doel

Het doel van de inzamelingsactie was om 60.000 euro binnen te halen om te helpen bij een mooi afscheid of waar nodig hulpmiddelen voor de overlevenden.

"Ik ken deze mensen niet, maar op het moment dat ik dit hoorde voelde ik mij net zoals velen onder ons erg geschokt", vertelt Nick die het doel had om 10.000 euro per slachtoffer in te zamelen.

De gemeente Oss heeft een rekening geopend zodat het ingezamelde bedrag daar op gestort kan worden, vanuit daar zal het geld verdeeld worden onder de slachtoffers en de nabestaanden.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.309
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 11.4 ℃
Voelt als 11.4 ℃
Gemiddeld
Laagst 11.4 ℃ (01.19 uur)
Hoogst 14.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog