Straatroof in Staatsliedenwijk
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Straatroof in Staatsliedenwijk
Laatste update: zaterdag 06 oktober 2018 - 08:56 uurVrijdagavond vond er een straatroof plaats aan de Churchillweg in Almere Stad. De politie zoekt getuigen. 

Volgens de politie vond de straatroof plaats rond 19.45 uur waarna er een zoekactie werd gestart in de omgeving. De verdachten werden echter niet meer aangetroffen.

Signalement 

De verdachten zijn allebei rond de 16 jaar oud en hebben een lichtgetint uiterlijk. De één heeft links boven zijn lip een opvallende moedervlek en de ander was qua huidskleur donkerder dan de andere verdachte. 

Beide verdachten droegen een zwart trainingspak met een witte streep aan de zijkant. 

Een ieder met meer informatie wordt gevraagd om contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.