[Foto's] Andre Kuipers geeft college in KAF
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto's door: Patrick Moses Fotografie


[Foto's] Andre Kuipers geeft college in KAF
Laatste update: zondag 07 oktober 2018 - 12:27 uurNiemand minder dan astronaut André Kuipers kwam dit weekend per helikopter naar KAF in Almere Stad om daar een college te geven over de wereld van wetenschap en technologie. Vooraf konden bezoekers zichzelf gratis aanmelden om het college bij te wonen.

Bezoekers konden naast vragen stellen aan de astronaut, ook maanwagens maken en ruimteafval vangen in virtual reality.

Op de Esplanade werd door kunstenaar Daan Roosegaarde na het college met groene laserstralen aangetoond waar in het heelal ruimteafval rond zwerft. De kunstenaar wilde met de lasershow meer bewustwording creëren omtrent ruimteafval.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.

Foto's (9)

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.