Meerdere winterjassen gestolen tijdens inbraak bij kledingwinkel in centrum van Almere Stad
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Meerdere winterjassen gestolen tijdens inbraak bij kledingwinkel in centrum van Almere Stad
Laatste update: maandag 08 oktober 2018 - 13:59 uurBij de vestiging van Rascals aan de Diagonaal in Almere Stad is zondagavond ingebroken waarbij er onder andere meerdere winterjassen zijn gestolen.

De inbraak vond om 22.39 uur plaats waarbij de inbrekers zichzelf toegang tot de winkel hebben verleend door het raam te forceren.

De eigenaar van de winkel heeft een beloning van 1000 euro klaarliggen voor de tip die naar de daders leidt. Ook zegt de eigenaar van de winkel over camerabeelden te beschikken welke mogelijk openbaar worden gemaakt.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.