Almeerse gastouder krijgt gratis stint wanneer zij afziet van kortgeding
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerse gastouder krijgt gratis stint wanneer zij afziet van kortgeding
Laatste update: dinsdag 09 oktober 2018 - 08:32 uurDe Almeerse vrouw van gastouderopvang Het Kinderstraatje in Parkwijk die onlangs een zaak aanspande tegen minister Cora van Nieuwenhuizen, is door de fabrikant een stint beloofd wanneer zij afziet van het proces. 

De vrouw denkt dat het om omkoping gaat en is om die reden niet ingegaan op het voorstel. 

Ophef

De vrouw veroorzaakte met haar aangekondigde proces veel ophef in het land. Ook na haar optreden in een talkshow op RTL4 kon zij op weinig begrip en steun rekenen. 

Volgens een jurist van de vrouw is er bij het besluit om de stint te verbieden te weinig rekening gehouden met de gebruikers. De vrouw in kwestie heeft geen rijbewijs en heeft extra kosten moeten maken voor vervangend vervoer.

Met een kortgeding hoopt de Almeerse op het terugdraaien van het verbod of een schadevergoeding.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.