Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Moeder van Almeers meisje (13) ten einde raad: bloed uit oren, ogen en neus
Laatste update: maandag 08 oktober 2018 - 23:35 uur



Chantal uit Almere is ten einde raad: haar 13-jarige dochter begon twee jaar geleden met het spugen van bloed en inmiddels komt er ook bloed uit haar oren, neus en ogen - medische specialisten staan voor een raadsel. 

Volgens Chantal zijn er meerdere ziekenhuizen bezocht waarbij er is getest op onder meer kanker en ook is er een mri-scan uitgevoerd. Alle onderzoeken konden geen diagnose vaststellen. 

Chantal heeft inmiddels op social media een oproep geplaatst of er mensen zijn die de symptomen herkennen en eventueel tips hebben. De oproep is inmiddels meer dan 50.000 keer gedeeld. 


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.