Knallende avonturen tijdens de herfstvakantie bij SEC Survivals
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Knallende avonturen tijdens de herfstvakantie bij SEC Survivals
Laatste update: dinsdag 09 oktober 2018 - 10:53 uurTijdens de herfstvakantie (20 tot en met 28 oktober) zijn er elke dag nieuwe avonturen voor kinderen te beleven bij Outdoorpark SEC Survivals in Almere.

Zo kunnen kinderen survivallen, boogschieten, meedoen aan Expeditie Robinson, klimmen over junglebruggen, vlotvaren en nog veel meer! Om deel te nemen aan de vakantie-uitjes kunnen kinderen alleen komen maar natuurlijk ook samen met bijvoorbeeld hun vriendjes, broer of zus, neefjes of nichtjes, ouders of samen met de buurkindjes.

Meer informatie over de activiteiten in de herfstvakantie is te vinden op de website van Outdoorpark SEC Survivals.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.