Gezochte man in Almere Buiten toch aangehouden, waarschuwingsschot gelost door politie
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Gezochte man in Almere Buiten toch aangehouden, waarschuwingsschot gelost door politie
Laatste update: dinsdag 09 oktober 2018 - 11:50 uurDe man die zondag door de politie werd gezocht in Almere Buiten omdat hij mogelijk met een wapen bij een woning zou hebben gestaan, is later die dag toch aangehouden. Dat meldt de politie dinsdagochtend.

Zondagmiddag zou de man zijn gezien bij een woning aan de Antillenweg, ook zou hij de bewoner van de woning hebben bedreigd.

Langere tijd zocht de politie naar de man met onder meer de hulp van een politiehelikopter.

Aanhouding

In de avond zagen agenten de man rijden in een auto over de Buitenhoutsedreef waarna de verdachte op de Trekweg het voertuig stopzette en wegrende.

Nadat de politie een waarschuwingsschot had gelost, kon de man worden aangehouden. De auto van de man is in beslag genomen, het wapen is niet aangetroffen. De man zit nog vast.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.