Betaalautomaten bij parkeerterreinen in Stad en Buiten voorzien van Tap & Go-functie
Kom je ook naar onze verjaardagsbingo op zaterdag 25 mei 2019? Je maakt kans op zo'n 45 prijzen gericht op de zomer waaronder kaarten voor Strandfestival Zand! - Klik hier voor meer informatie.
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Betaalautomaten bij parkeerterreinen in Stad en Buiten voorzien van Tap & Go-functie
Laatste update: woensdag 10 oktober 2018 - 16:29 uurDe betaalautomaten bij parkeerterreinen in Almere Buiten en Almere Stad zijn voorzien van de zogenaamde 'Tap & Go' functie. Dat meldt de gemeente woensdagmiddag.

Al eerder werden betaalautomaten in de parkeergarages in Almere voorzien van deze functie. Met 'Tap & Go' hoeven automobilisten nog slechts hun betaalkaart voor de automaat te houden waarbij geen pincode hoeft te worden ingevoerd mits het bedrag lager is dan 25 euro.

Ook zijn de betaalautomaten voorzien van een zogenoemde Dip & Go-functie waarbij automobilisten wel de betaalpas in de kaartlezer steken maar geen pincode hoeven op te geven.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.