Club 26Twelve blijft nog wel even dicht: burgemeester sluit club voor 6 maanden
Klik om te vergroten


Club 26Twelve blijft nog wel even dicht: burgemeester sluit club voor 6 maandenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op vrijdag 19 oktober 2018 om 18:07 uur


Burgemeester Weerwind heeft met ingang van vrijdag Club 26Twelve aan de Grote Markt voor een periode van 6 maanden gesloten.

Volgens een woordvoerder van de burgemeester heeft dit te maken met het vuurwerk-incident in september.

Eerder al gesloten

In april dit jaar moest de club ook al op last van de burgemeester haar deuren sluiten. Toen namen de ondernemers van de club maatregelen welke de veiligheid van bezoekers in- en rondom de club moest garanderen.

Door die maatregelen besloot de burgemeester destijds om de maatregel op te heffen. "Daarna hebben zich echter nieuwe incidenten voorgedaan en zijn de gemaakte afspraken niet volledig nagekomen", aldus de woordvoerder van de burgemeester.

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.