Chinees Nationaal Circus op Eerste en Tweede Kerstdag in KAF
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten
Foto: aangeleverd


Chinees Nationaal Circus op Eerste en Tweede Kerstdag in KAFGeplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 25 oktober 2018 om 20:15 uur


Op dinsdag 25 en woensdag 26 december (Eerste en Tweede Kerstdag) organiseert Ticketveiling.nl voor het eerst het Chinees Nationaal Circus in KAF.

De voorstelling draagt de naam 'The Great Wall', op beide dagen worden er twee shows gegeven (in totaal vier shows). Toeschouwers kunnen hun ogen uit kijken met de prachtige kleding en elegante choreografieën. Er zijn verbluffende evenwichtskunsten, spectaculaire acrobatenstunts en dynamische jongleeracts.

De organisatie hoopt een jaarlijks terugkerend evenement te maken van het Chinees Nationaal Circus. Meer informatie is beschikbaar via de website van Eventim.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.