Klik om te vergroten


Almeerders uit Filmwijk maken kans op 1 miljoen euro in nieuwe spelshow op RTL4
Laatste update: donderdag 01 november 2018 - 11:47 uurBewoners uit de Filmwijk zijn op zondag 11 november te zien in de nieuwe spelshow 'De weg naar het miljoen' op RTL4. De nieuwe spelshow wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé.

De Almeerder die in de eerste ronde het best presteert, zal het opnemen tegen vier andere kandidaten uit andere steden - het uiteindelijke doel is het winnen van de hoofdprijs die kan oplopen tot één miljoen euro.

De in totaal 5 kandidaten moeten 4 'werelden' overwinnen door de gestelde meerkeuzevragen goed te beantwoorden: de ene keer bevinden de kandidaten zich in de wereld van de Olympische spelen, een andere keer weer in Parijs. De gestelde vragen gaan over de werelden waar in de kandidaten zich tijdens de spelshow in bevinden.

Buurtgenoten ook in de prijzen

Naast het geldbedrag wat de winnaar mee naar huis mag nemen, wordt de helft van dat bedrag ook nog eens verloot over alle buurtgenoten van de winnaar die ook in de zaal zitten.

De nieuwe spelshow 'De weg naar het miljoen' is zondag 11 november om 21.30 uur te zien op RTL4.


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Deel dit artikel dan via social media! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.