Almeerders uit Filmwijk maken kans op 1 miljoen euro in nieuwe spelshow op RTL4
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Almeerders uit Filmwijk maken kans op 1 miljoen euro in nieuwe spelshow op RTL4Geplaatst door Max Joling
Laatste update op donderdag 01 november 2018 om 11:47 uur


Bewoners uit de Filmwijk zijn op zondag 11 november te zien in de nieuwe spelshow 'De weg naar het miljoen' op RTL4. De nieuwe spelshow wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé.

De Almeerder die in de eerste ronde het best presteert, zal het opnemen tegen vier andere kandidaten uit andere steden - het uiteindelijke doel is het winnen van de hoofdprijs die kan oplopen tot één miljoen euro.

De in totaal 5 kandidaten moeten 4 'werelden' overwinnen door de gestelde meerkeuzevragen goed te beantwoorden: de ene keer bevinden de kandidaten zich in de wereld van de Olympische spelen, een andere keer weer in Parijs. De gestelde vragen gaan over de werelden waar in de kandidaten zich tijdens de spelshow in bevinden.

Buurtgenoten ook in de prijzen

Naast het geldbedrag wat de winnaar mee naar huis mag nemen, wordt de helft van dat bedrag ook nog eens verloot over alle buurtgenoten van de winnaar die ook in de zaal zitten.

De nieuwe spelshow 'De weg naar het miljoen' is zondag 11 november om 21.30 uur te zien op RTL4.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.