❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


Station Almere Buiten krijgt liften en overdekte wachtruimteGeplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 07 november 2018 om 12:30 uur


Het station van Almere Buiten gaat op de schop: onder meer wordt er bij elk perron een liftschacht gebouwd waardoor het station voor mindervaliden meer toegankelijker is. 

Het station van Almere Buiten en Almere Muziekwijk zijn nog de enige stations in Almere die niet zijn voorzien van een lift.

Overdekte wachtruimte

Ook komt er een overdekte wachtruimte onder het station, op de plek waar voorheen een bloemenwinkel gevestigd zat. Doordat dat pand nu leeg staat, heeft ProRail voornemens om daar een overdekte wachtruimte van te maken. 

Naar verwachting starten de werkzaamheden begin 2019.


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.