"Mogelijk volgende maand schaatsbaan in centrum Almere Buiten"
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergroten


"Mogelijk volgende maand schaatsbaan in centrum Almere Buiten"Geplaatst door Max Joling
Laatste update op woensdag 07 november 2018 om 14:49 uur


Er zijn plannen voor een tijdelijke schaatsbaan in Almere Buiten: volgens de gemeente zou de schaatsbaan zich zo'n vier weken moeten vestigen op het parkeerterrein bij het Baltimoreplein.

De intentie is om de schaatsbaan nog vóór de kerst te openen waardoor er onder meer in de kerstvakantie kan worden geschaatst. Ondernemers in het gebied zijn nu de haalbaarheid aan het bekijken, onder meer moet er nog gezorgd worden voor een overkapping en verschillende kraampjes. 

Ook wordt er gekeken naar verschillende evenementen op de schaatsbaan als muziek, schoolschaatsen en discoschaatsen.

Almere Stad

De schaatsbaan die voorgaande jaren in Almere Stad te vinden was, komt er volgens de gemeente niet.

Om de ondernemers in Almere Buiten te ondersteunen, is er gekozen om medewerking te verlenen aan de realisatie van een tijdelijke schaatsbaan. 


[Ad] Kom je ook naar onze najaarsbingo op zaterdag 14 september? Kans op zo'n 40 prijzen! Klik hier voor meer info: Bingo.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.