[Foto's] Tweede editie Sinterklaasbingo in Almere Buiten wederom groot succes
❤️ Steun Almere Nieuws - klik hier! ❤️
Klik om te vergrotenFoto's door: Patrick Moses Fotografie


[Foto's] Tweede editie Sinterklaasbingo in Almere Buiten wederom groot succes
Laatste update: maandag 03 december 2018 - 10:44 uurDe tweede editie van de Sinterklaasbingo in Almere Buiten bleek wederom een groot succes: een uitverkochte zaal speelde mee voor in totaal zo'n 45 prijzen met als hoofdprijs een televisie van 43 inch.

Ook de Goedheiligman zelf had de bingo in het grote boek staan en bracht tijdens de grote pauze een bezoekje waarbij er verschillende gedichten werden voorgelezen en cadeautjes werden uitgedeeld.

De hoofdprijs werd uiteindelijk gewonnen door Clarissa Friedländer, welke de prijs uiteindelijk weggaf aan haar vader Bob. 

Lees ook dit artikel:
Kerstbingo op 21 december 2018


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.

Foto's (23)

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

24-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.