Seizoenenbuurt is trots op hun pakketbezorger: Mo krijgt 532 euro aan VVV-bonnen
Klik om te vergroten
Foto: Facebook


Seizoenenbuurt is trots op hun pakketbezorger: Mo krijgt 532 euro aan VVV-bonnenGeplaatst door Max Joling
Laatste update op dinsdag 18 december 2018 om 14:06 uur


Een bijzonder mooi gebaar: pakketbezorger Mo welke elke dag met zijn witte bestelbus door de Seizoenenbuurt rijdt om pakketjes af te leveren, is verrast met een cadeau welke is aangeboden namens de hele buurt.

Het initiatief voor de bijzondere waardering ontstond door het plaatsen van een Facebookbericht waarin men het vooral eens was met het feit dat alles in het honderd loopt wanneer Mo er niet zou zijn. 

VVV-bonnen

Er werd door 111 buurtbewoners in totaal 532 euro ingezameld waar vervolgens een cadeau van werd gekocht. Naast een mooie bos bloemen en kaart met alle namen van de donateurs ontving de pakketbezorger VVV-bonnen waar het restbedrag op is gestort zodat hij zelf wat moois kan kopen. 

Naast de gezamenlijke kaart werden er ook nog vele kaarten geschreven waarin buurtbewoners hun dank uiten voor de dagelijkse inspanning van Mo. De pakketbezorger was sprakeloos toen hij door buurtbewoners werd binnengevraagd en daar werd verrast met het buurtcadeau. 

-

[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Deel dit artikel

Het lezen de moeite waard? Een financiële bijdrage naar keuze (klik hier voor meer info, dank! ❤️) is een vorm van waardering, maar dit artikel delen ook! Onze dank is groot. 😊

Max Joling

25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft op Almere Nieuws maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken. Onderwerpen zijn dan zaken in Almere, een andere keer weer over totaal iets anders.