Verbindt je met ons!

niets meer
missen?

Entertainment

Seizoenenbuurt is trots op hun pakketbezorger: Mo krijgt 532 euro aan VVV-bonnen

Foto: Facebook

Seizoenenbuurt is trots op hun pakketbezorger: Mo krijgt 532 euro aan VVV-bonnen

De beste hotels, de beste deals!
Ontdek vakantie in eigen land of in de buurlandjes, het scherpst geprijst via Hotels.nl! Waar ga jij heen deze zomer?

Meer informatie

Een bijzonder mooi gebaar: pakketbezorger Mo welke elke dag met zijn witte bestelbus door de Seizoenenbuurt rijdt om pakketjes af te leveren, is verrast met een cadeau welke is aangeboden namens de hele buurt.

Het initiatief voor de bijzondere waardering ontstond door het plaatsen van een Facebookbericht waarin men het vooral eens was met het feit dat alles in het honderd loopt wanneer Mo er niet zou zijn. 

VVV-bonnen

Er werd door 111 buurtbewoners in totaal 532 euro ingezameld waar vervolgens een cadeau van werd gekocht. Naast een mooie bos bloemen en kaart met alle namen van de donateurs ontving de pakketbezorger VVV-bonnen waar het restbedrag op is gestort zodat hij zelf wat moois kan kopen. 

Naast de gezamenlijke kaart werden er ook nog vele kaarten geschreven waarin buurtbewoners hun dank uiten voor de dagelijkse inspanning van Mo. De pakketbezorger was sprakeloos toen hij door buurtbewoners werd binnengevraagd en daar werd verrast met het buurtcadeau. 

-


[Ad] Wil je voortaan de Almeerse agenda ontvangen in je tijdlijn op Facebook? Klik hier: Beleef Almere.


Sharing is caring!

Vond je het lezen van dit artikel de moeite waard? Klik hier om dit artikel te delen op social media. We zijn je dankbaar!


25-jarige Almeerder die objectieve artikelen schrijft maar periodiek ook eens een subjectieve column schrijft met het doel te inspireren of aan te zetten tot nadenken.

Onderwerpen zijn dan zaken in de stad, een andere keer weer over totaal iets anders.

Je kunt mij ook volgen via social media, dat vind ik leuk! Zo houden wij samen contact met elkaar. Ik schrijf overigens aan een nieuw boek: thriller, misdaad en de stad Almere. Lees hier meer daarover.

Actuele artikelen

Ben jij de 26.309
e
volger?

Advertentie (verbergen?)

Deals en tips voor jou..

Volg ons via Facebook!

Je kunt ons ook volgen op Instagram en Twitter.

Ontvang de nieuwsbrief

Ontvang elke zondag de nieuwsbrief met de actualiteiten van de afgelopen week, agendapunten voor de komende week en winacties.

Klik hier om je in te schrijven

Uitschrijven kan met slechts 1 klik!

Advertentie (verbergen?)

Het weer in Almere

Op dit moment
Actueel 12.3 ℃
Voelt als 12.3 ℃
Gemiddeld
Laagst 12.3 ℃ (01.09 uur)
Hoogst 14.1 ℃ (00.00 uur)

Bekijk actuele weer

© Almere Nieuws 2013 - 2020 - alle rechten voorbehouden. Op onze website is het auteursrecht en onze algemene voorwaarden van kracht.

Omhoog